כלי בישול סיני
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: כלי בישול סיני.
זוהי הגדרה בת 14 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.
אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!
ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!
אפשרויות: ווק .
קצת על ווק:
ווק הוא כלי בישול רב-תכליתי שמקורו בסין, ומשמש במטבח הסיני ובמטבחי המזרח הרחוק.
באינדונזיה ידוע הווק בשם wadjang.
הווק הוא מחבת בקוטר 30 עד 120 ס"מ בעלת תחתית קעורה הנמצאת כמעט בכל בית בסין. במטבח הסיני הווק משמש בעיקר לטיגון עירבוב אך גם לאידוי, טיגון עמוק ואף להכנת מרק.
צורתו של הווק גורמת לכך שתחתיתו הופכת חמה מאוד בהשקעה נמוכה יחסית של אנרגיה, אך מאבדת במהירות את חומה עם הסרת הווק מעל מקור האנרגיה, תכונה המאפשרת הפסקה מהירה של תהליך הבישול.
במדינות מערביות קיימות גרסאות של ווק עם תחתית שטוחה על מנת לאפשר שימוש בו על גבי כיריים חשמליים.
נלקח מויקיפדיה