מאכל אשכנזי

מאכל אשכנזי
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: מאכל אשכנזי.
זוהי הגדרה בת 11 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.


פותר תשחצים ותשבצים עכשיו לאנדרואיד! כל ההגדרות וכל המושגים במקום אחד.

פותר התשחץ

אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!

ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!

אפשרויות: קלופס, קניש .

קצת על קציץ בשר:
קציץ בשר (באנגלית: Meatloaf) הוא מאכל העשוי מבשר טחון (בדרך כלל בשר בקר, או שילוב של בשר בקר עם בשר כבש או בשר חזיר) מתובל, אשר מעוצב לצורת כיכר (בדומה לכיכר לחם) נאפה בתבנית אפייה – בין אם תבנית לחם או תבנית אחרת. המאכל מוגש לרוב כאשר הוא חם בתור המנה העיקרית, אך גם לעתים מוגש בפרוסות כאשר הוא קר.
כיכרות של בשר טחון נאפו באירופה כבר במאה ה-5 והופיעו בספר הבישול הרומי "אפיקוס". המנה היא מנה מסורתית במטבח הגרמני, הבלגי וההולנדי, והיא קרובת משפחה של כדורי הבשר האיטלקיים. מקורו של קציץ הבשר האמריקאי הוא במנה בשם Scrapple – תערובת של בשר חזיר טחון וקמח תירס שהייתה נפוצה בקרב האמיש בפנסילבניה מאז המאה ה-18. הגרסה האמריקאית מוגשת עם קטשופ.

נלקח מויקיפדיה