הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: מועצה מקומית באזור השרון.
זוהי הגדרה בת 24 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.
אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!
ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!
אפשרויות: סביון, פרדסיה, אבן יהודה גני תקווה כוכב יאיר-צור יגאל כפר יונה כפר שמריהו קדימה צורן תל מונד.
מידע רנדומלי על הביטוי "סביון":
סביון (שם מדעי: Senecio) הוא סוג קוסמופוליטי במשפחת המורכבים. בעבר הוגדר הסוג ככולל כ-3000 מינים, ובכך היה הגדול במשפחתו, אך כיום, בעקבות מחקרים מולקולריים נוטים לפצל ממנו סוגים כגון Kleinia, Packera ו-Dendrosenecio.
בישראל גדלים בר 6 מינים של סביון:
הסביונים גדלים בעיקר בחורף ובאביב בחודשים שבין דצמבר למאי.
מידע רנדומלי על הביטוי "פרדסיה":
שבתאי קשב קלוגמן (ספטמבר 1898 – 1 באוגוסט 1992; מוכר בשם העט ק. שבתאי) היה עיתונאי ישראלי, לפני הקמת מדינת ישראל פרסם בעיתונות העברית בפולין, מולדתו. חתן פרס סוקולוב לעיתונות לשנת 1965. נודע גם בפרסום חוברות בנושא השואה, בהן הספר "כצאן לטבח?" (פורסם ב-1962 ואיגד מאמרים מן המחצית השנייה של שנות החמישים), בו תקף את המיתוס לפיו היהודים הלכו למותם "כצאן לטבח" ותיאר את מורכבות הסיטואציות והדילמות של היהודים בשואה, גם אלו שלא פנו אל דרך "הגבורה והמרד".
נולד בעיירה פינצ'ב וגדל בזבריצה, למד לימודי קודש ולימודי חול. בשנת 1925 עבר לוורשה, עבד בלשכת הקרן הקיימת ופרסם פיליטונים ב"היום", תחת שם העט "שבתאי חכם".
בתקופת השואה (1944-1941) היה בגטו קובנה וגטו וילנה.
לאחר תום מלחמת העולם השנייה היה בין מייסדי הוועדה ההיסטורית היהודית בפולין, במסגרת זו חקר וחיבר כמה עבודות על גורל היהודים בשנות השואה במדינות שונות. בין 1945 ל-1948 היה כתב סוכנות הידיעות JTA במשפטי נירנברג, דיווחיו הופיעו במספר עיתונים בעברית וביידיש.
בסוף 1948 עלה לארץ ישראל. היה חבר מערכת "דבר" עד 1964 . לאחר מכן יצא לגמלאות, אך המשיך להשתתף בכתיבה בעיתון ובכתבי עת אחרים.