הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: סוג עוגה .
זוהי הגדרה בת 9 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.
אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!
ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!
אפשרויות: טורט.
מידע רנדומלי על הביטוי "טורט":
טארט (Tart) הוא מאפה מתוק או מלוח שדומה לפאי, אבל שונה ממנו בכך שהחלק העליון פתוח ולא מכוסה בבצק. בסיס הטארט יכול להיות מבצק פריך (כמו "פאי תאנים") או מבצק עלים (כמו טארט טאטן). טארטים קטנים המוגשים כעוגות אישיות נקראים "טארטלטים".
כפי שעולם הקונדיטוריה הוא עשיר, מגוון ומתוחכם לאינסוף, כך גם מחלקת הטארט, אך ניתן בכל זאת לחלקה לכמה קטגוריות:
טארט בו הבצק נאפה במלואו בתנור, ולאחר הצינון משטחים על הטארט שכבת "קרם פטיסייר" – קרם צרפתי קלאסי ועשיר, העשוי מחלב, חלמונים וסוכר, ומתובל בוניל. מעל "מלך הקרמים" מסדרים באומנות ובטעם פירות טריים חתוכים, לפי העונה, ומזגגים מיד עם תום הסידור כדי למנוע מהפירות להשחיר. זהו טארט צרפתי מהודר ואלגנטי, ומתאים במיוחד לימות הקיץ החמים.
טארט בו הפירות נכנסים לתנור יחד עם המלית (קרם שקדים, פודינג וניל ואפשר גם רסק פרי או ריבה), והופכים מתוקים ורכים. שפע הפירות המתאימים הוא עשיר ומגוון, מאגסים ועד אוכמניות, וכל בחירה תפיק טארט בסגנון אחר. הקרם הקלאסי ביותר הוא קרם שקדים, העשוי שקדים טחונים, סוכר, חמאה וביצים, ואולי גם ברנדי או ליקר אמרטו. הטארט היפה והעשיר ביותר הוא טארט אגסים בקרם שקדים, בו נפוץ להשאיר את קצה האגס חשוף ולתת לו "להתקרמל" (לקבל זיגוג קרמל) באפייה.