פתרון ועזרה להגדרת התשחץ: עם 13נך ו6נך שמענו שהאיש לא קשור לשור ורק רואה טוב ממנו (4, 4, 2, 5, 3) (4).
זוהי הגדרה באורך 75 אותיות שלה תשובה באורך 4 אותיות. לחיפוש קל ומהיר של תשובות לתשחצים ותשבצים במנועי החיפוש עדיף לחפש את ההגדרה באופן הבא: "עם 13נך ו6נך שמענו שהאיש לא קשור לשור ורק רואה טוב ממנו (4, 4, 2, 5, 3) (4) תשחץ" להתמקדות טובה יותר.
אתר זה מספק פתרונות ועזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות עבור עם 13נך ו6נך שמענו שהאיש לא קשור לשור ורק רואה טוב ממנו (4, 4, 2, 5, 3) (4) מפורטות מטה.
אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם ושהצלחנו לעזור! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור לכם!
אם לא מצאתם את התשובה שחיפשתם פה, נסו אולי את פותר התשבצים האוטמטי שלנו או חפשו את ההגדרה שחסרה לכם בעזרת החיפוש שלנו באתר.
אפשרויות: מותר.
ביטויים דומים: עם 13נך ו6נך שמענו שהאיש לא קשור לשור ורק רואה טוב ממנו (4, 4, 2, 5, 3) (4) תשבץ, מה זה עם 13נך ו6נך שמענו שהאיש לא קשור לשור ורק רואה טוב ממנו (4, 4, 2, 5, 3) (4) בתשחץ, מה הפירוש של עם 13נך ו6נך שמענו שהאיש לא קשור לשור ורק רואה טוב ממנו (4, 4, 2, 5, 3) (4) בתשחץ.