הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: רשת טלוויזיה אמריקאית.
זוהי הגדרה בת 21 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.
אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!
ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!
אפשרויות: פוקס, יוניויז'ן, איי בי סי, אייץ' בי או, אן בי סי, סי אן אן, סי בי אס, פי בי אס.
מידע רנדומלי על הביטוי "פוקס":
Fox Entertainment Group
NTSC
פוקס (באנגלית: Fox Broadcasting Company) היא רשת שידורי טלוויזיה אמריקאית, השייכת ל-"Fox Entertainment Group", שבבעלות תאגיד "Newscorp". הרשת נוסדה ב-9 באוקטובר 1986.
בשנות ה-50 של המאה ה-20 תכננה חברת פוקס המאה ה-20 להקים רשת לשידורי טלוויזיה. במרץ 1985 החלה התוכנית להתממש. Newscorp הכינה את הקרקע להקמת רשת פוקס עם רכישת 50% מהאחזקות ב"אולפני פוקס", בשווי 250 מיליון דולר. עוד באותה שנה היא שילמה 1.55 מיליארד דולר להקמת 6 תחנות שידור עצמאיות בארצות הברית. באוקטובר 1985 הודיעה חברת "פוקס המאה ה-20" על כוונותיה להקים רשת שידור ארצית שתתחרה בשלוש הרשתות הקיימות (ABC ,NBC ו-CBS). לאחר שרופרט מרדוק, מבעלי "ניוז קורפ", רכש את השליטה המלאה ב"פוקס", הפכו 6 תחנות השידור לתחנות השידור הראשונות של החברה.
התוכנית הראשונה ששודרה בערוץ הייתה תוכנית לייט נייט בשם "The Late Show" ששודרה ב-9 באוקטובר 1986 בהנחיית ג'ואן ריברס. שידור הפריים טיים הראשונים של הערוץ החלו למעשה רק ב-5 באפריל 1987 עם שידור הקומדיה נשואים פלוס והמופע של טרייסי אולמן. לאחר מכן, בכל שבוע נוספה תוכנית חדשה ללוח השידורים. רוב התוכניות נכשלו ובוטלו לאחר עונה אחת, למעט נשואים פלוס ומשפחת סימפסון. בעונת הטלוויזיה של 1993 החל הערוץ לשדר בפעם הראשונה במשך 7 לילות באופן קבוע.
מידע רנדומלי על הביטוי "אן בי סי":
חוק וסדר: מדור מיוחד (באנגלית: Law & Order: Special Victims Unit – "היחידה לקורבנות מיוחדים" או בקיצור "SVU") היא סדרת דרמה משטרתית אשר זכתה בפרס אמי, שהופקה עבור הרשת האמריקנית NBC. הסדרה עלתה לשידור ב-20 בספטמבר 1999 בתור סדרת בת של "חוק וסדר". כאמור בשמה, הסדרה מתמקדת בחקירת פשעים שלהם קורבנות מיוחדים בעלי רגישות מיוחדת, כגון פשעי מין ופשעים כנגד ילדים. כמו סדרת האם שלה, הסדרה עוסקת הן בשלב חקירת המשטרה ואיסוף הראיות, והן בשלב הדיון בבית משפט.
לאורך השנים זכתה הסדרה לצלחה רבה והיא נחשבת לאחת מסדרות הטלוויזיה הפופולריות ביותר בארצות הברית ולמובילה באחוזי הצפייה מבין כל סדרות "חוק וסדר" האחרות. היא גם הסדרה היחידה בין הסדרות האחרות שצוות השחקנים בה כמעט ולא השתנה במהלך העונות הרבות ששודרו. אולם לאחר העונה ה-12 פורסם כי הכוכב הראשי של הסדרה כריסטופר מלוני (הבלש אליוט סטייבלר) לא ישוב בעונה שלאחריה, עקב כשל במשא ומתן בנוגע לחוזה של השחקן.
בפברואר 2016 חודשה לעונה 18, אשר עלתה לשידור ב-21 בספטמבר באותה שנה.
כיום ומאז 2011, זוהי הסדרה היחידה מבית זיכיון "חוק וסדר" אשר עדיין נמצאת בהפקה. כמו כן, היא השנייה באורכה אחרי סדרת האם "חוק וסדר", אשר סיימה את דרכה ב-2010 לאחר 20 עונות.
מידע רנדומלי על הביטוי "סי אן אן":
"אפקט CNN" היא תאוריה בלימודי תקשורת ומדעי המדינה, המתייחסת ביסודה לרשת החדשות העולמית והפופולרית CNN (Cable News Network). הנחת היסוד היא כי התפתחותה של CNN, המשדרת 24 שעות ביממה, הייתה בעלת השפעה משמעותית על אופן גיבוש מדיניות החוץ בשלהי תקופת המלחמה הקרה והשפעה דומה באה לידי ביטוי על ידיה ועל ידי מתחרותיה בעידן פוסט-המלחמה הקרה. בעוד שתקשורת ההמונים נחשבה מאז ומתמיד למעין "רשות רביעית", וככזו השפיעה על עיצוב מדיניות בדמוקרטיות ייצוגיות, תאוריית "אפקט CNN" דוגלת בתפיסה שהיקפה, עומקה ומהירותה של המדיה הגלובלית החדשה הובילה ליצירת מינים חדשים של השפעות המתבדלות באיכותם מאלו שקדמו להן.[דרושה הבהרה]
מתחילת שנות ה-90 (לאחר מלחמת המפרץ) ניתן למצוא ספרות עשירה סביב סוגיית ה- CNN Effect. מושג זה מתייחס להשפעת הטלוויזיה הגלובלית, על ידי דיווח והצגת דימויים דרמטיים של אירועים, על המדיניות במשברים בינלאומיים, בעיקר הומניטאריים. בניסוחה הקיצוני הכוונה להפקעת הסמכות ממקבלי ההחלטות. רוב החוקרים הסכימו שאפקט ה- CNN מהווה זרז ותנאי הכרחי להתערבות, ואפילו יש שטענו שמהווה תנאי מספיק, אך כיום ניתן למצוא ביקורות והסתייגויות לגבי התופעה. הוויכוח בספרות נסב סביב שלוש גישות: יעקובסון טוען שמדובר בתנאי הכרחי אך לא מספיק. גווינג וסטורבל טוענים לתנאי מספיק; וליוינגסון מגביל את הרעיון, וטוען שהתקשורת דוחפת לפעולה הומניטארית מצומצמת אך לא לסיום הקונפליקט. יותר מאוחר אך נטען כי הממשל הוא זה שמגייס את התקשורת.
מידע רנדומלי על הביטוי "סי בי אס":
זירת הפשע (באנגלית: CSI: Crime Scene Investigation ובקיצור CSI) היא סדרת טלוויזיה אמריקאית מסוגת המתח המשלבת אלמנטים של מדע פופולרי. הסדרה מתארת את עבודת חוקרי הזיהוי הפלילי בעיר לאס וגאס, שעוסקים בפענוח מקרי רצח. הסדרה המצליחה, המשודרת ברשת CBS, עלתה לאוויר ב-6 באוקטובר 2000.
לסדרה שתי סדרות בת: "CSI: Miami" ששודרה בשנים 2002 עד 2012, ו-"CSI: NY" ששודרה בשנים 2004 עד 2013. שתיהן גם זכו להצלחה.
ב-28 בספטמבר 2014 עלתה לאוויר העונה ה-15 ברשת CBS. בעונה זו 18 פרקים. בחודש מאי 2015 הודיעה רשת CBS כי העונה ה-15 של הסדרה הייתה עונתה האחרונה. כדי לסגור את הסיפור, הוקרן ב-27 בספטמבר 2015 פרק כפול מיוחד.
עלילת הסדרה מתרחשת בעיר ההימורים לאס וגאס שבנבדה, יוצר הסדרה בחר למקם אותה בלאס וגאס מכיוון שמעבדת הזיהוי הפלילי של העיר היא המעבדה הפעילה ביותר בארצות הברית, אחרי מעבדת ה-FBI בוירג'יניה. אולם, למרות שהעלילה מתרחשת בלאס וגאס, מרבית צילומי הסדרה נערכים בהוליווד וזאת מסיבות טכניות.
מחלקת הזיהוי הפלילי נוהגת לפתור את מקרי הרצח בעיקר בהתבסס על ראיות מתחום מדעי הטבע הנמצאות בזירה ופחות על עדויות. על פי רוב צוות הבלשים מנסה לפתור בכל פרק מספר מעשי פשע שהתרחשו או התגלו באותו הלילה. מרבית התעלומות נפתרות עד סוף הפרק ולעתים נמצאות כקשורות זו לזו (לדוגמה, מקרים בהם שני חוקרים נשלחים לזירות פשע שונות ומגלים שאותו פושע עומד מאחורי הפשעים השונים). מדי מספר פרקים ישנן תעלומות בלתי מפוענחות, ועל פי רוב, לקראת סוף כל עונת שידורים, תעלומות אלה מסתברות כקשורות זו לזו ונפתרות יחדיו. כל עונה מכילה גם פרק אחד שבו מככבות דמויות המשנה במקום הדמויות הראשיות ושני פרקים עוקבים הבנויים כפרק אחד ארוך. כמו כן, לצד העניין המרכזי של הסדרה, מתפתחים מפרק לפרק יחסים בין הדמויות הקבועות.