תוספת לשיפור טעם התבשיל
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: תוספת לשיפור טעם התבשיל.
זוהי הגדרה בת 23 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.
אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!
ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!
אפשרויות: רוטב.
מידע רנדומלי על הביטוי "רוטב":
רוטב בשאמל (בצרפתית: Sauce Béchamel) הוא רביכה שעשויה מקמח מטוגן בחמאה ומבושל בחלב. סמיכות הרוטב משתנה בהתאם ליחסי החלב והקמח. נהוג להוסיף לרוטב מלח ותבלינים כמו פלפל ואגוז מוסקט. רוטב בשאמל מכונה גם רוטב לבן והוא מהווה רוטב מרכזי במטבח הצרפתי.
הרוטב מוזכר לראשונה בספר Le Cuisinier François מאת השף פרנסואה פייר לה וארן אשר פורסם בשנת 1615. הרוטב נקרא על שם המרקיז לואי דה בשאמל על מנת לכבד את המרקיז (ולא, כפי שנטען בעבר, מכיוון שהמרקיז המציא את הרוטב).
רוטב בשאמל משמש כבסיס למספר רב של רטבים אחרים בהם: