תערובת קמח ונוזלים להסמכת רטבים

תערובת קמח ונוזלים להסמכת רטבים
פתרון תשחץ: תערובת קמח ונוזלים להסמכת רטבים

כשמתמודדים עם תשחץ קשה, אחת ההגדרות המאתגרות ביותר יכולה להיות: "תערובת קמח ונוזלים להסמכת רטבים". הגדרה זו יכולה להתייחס למספר מונחים קולינריים שונים, מה שמקשה על מציאת התשובה הנכונה.

בפוסט בבלוג זה, נצלול לעולם הסודות של הסמכת רטבים ונחקור את האפשרויות השונות שעומדות לרשותנו. נבחן את ההבדלים בין מונחים כמו רו, בלונד רו, רו brun וברגמוטו, ונלמד כיצד כל אחד מהם משפיע על מרקם וטעם הרטבים.

מהי תערובת קמח ונוזלים?

במטבח, תערובת קמח ונוזלים היא בסיס להכנת רטבים עשירים, שמנתים וטעימים. על ידי שילוב שני מרכיבים אלה, אנו יכולים ליצור חומר מסמיך שיעניק לרטבים שלנו את הסמיכות והמבריק הנחשק.

אפשרויות שונות להסמכת רטבים

קיימות מספר אפשרויות להסמכת רטבים באמצעות תערובת קמח ונוזלים. הנפוצות שבהן הן:

רו:

תערובת שווה של קמח וחמאה, מוקפצת עד שהיא משנה את צבעה

בלונד רו:

רו שמבושל יותר זמן, עד שהוא מקבל גוון זהוב

רו brun:

רו שמבושל זמן רב עוד יותר, עד שהוא מקבל צבע חום

ברגמוטו:

תערובת של קמח וחמאה, עם תוספת של חומץ או מיץ לימון

אפשרויות: רביכה.

נצפה לאחרונה ב: תשחץ יומי – התשחץ שלי בתאריך 12/05/2024