גבינת שמנת איטלקית

גבינת שמנת איטלקית
הפעם נתייחס להגדרת התשחץ: גבינת שמנת איטלקית.
זוהי הגדרה בת 18 אותיות. אתר זה מספק עזרה בתשחץ לכן, התשובות האפשריות מפורטות מטה.


פותר תשחצים ותשבצים עכשיו לאנדרואיד! כל ההגדרות וכל המושגים במקום אחד.

פותר התשחץ

אנחנו מקווים שמצאתם את מה שחיפשתם והיינו לעזר! על כל שאלה, בקשה או כל דבר אחר צרו איתנו קשר או רשמו תגובה ואנו נעשה הכל כדי לעזור!

ממש נשמח אם תוכלו לעזור לנו להתפתח ולעשות לנו לייק!

אפשרויות: מסקרפונה .

קצת על מסקרפונה:
מסקרפונה (באיטלקית: Mascarpone) היא סוג של גבינת שמנת אשר מקורה באיטליה, המיוצרת משילוב של שמנת, אנזים הגבנה ולעתים גם חובצה. לאחר תהליך דנטורציה קצר, מבודדים את הגבינה מנוזליה מבלי ליישנה. אחוז השומן בה גבוה מאוד ויכול להגיע ל50%.
אופן ייצור המסקרפונה שונה ממפעל למפעל, וניתן להכין את הגבינה משמנת, חומצה טרטרית, חומצה ציטרית ואפילו מיץ לימון. הגבינה נמצאת בשימוש בשפע מנות שמקורן בחבל לומברדיה שבצפון איטליה. ניתן למצוא את הגבינה במנות כגון לזניה וטירמיסו, ולעתים ניתן להשתמש בגבינה על מנת להעשיר תבשילי ריזוטו במקום להשתמש בחמאה.
באופן מסורתי, לשם ייצור המסקרפונה משתמשים בחלב פרה.

נלקח מויקיפדיה